Matthijs den Dekker

Stel vragen, zoek God, reis mee. Verhelder je blik. | Een blog sinds 2013

Lente-veiling

De Grote Matthijs Den Dekker Bied Met Lef Lente-veiling

Ik werk bij Navigators LEF. Door LEF leren jeugdleiders hoe ze een levend voorbeeld voor jongeren kunnen zijn. Omdat jongeren belangrijk zijn voor de kerk en we hen het leven met Jezus gunnen. Door mijn werk op de afdeling Communicatie ontdekken steeds meer jeugdleiders de waarde van LEF. Mijn werk is dus belangrijk.
Mijn salariskosten bij LEF worden volledig betaald uit giften. Om dit op peil te houden ben ik steeds op zoek naar nieuwe donaties, naast de mensen die mij al structureel steunen. En de leukste manier om te doneren is natuurlijk via een lente-veiling!

De komende zes weken veil ik elke week een nieuw item. Elk item waar je op kunt bieden is persoonlijk en uniek. Het gaat om dingen die ik mooi of leuk vindt en die ik op deze manier met je kan delen.

De afspraken die we maken zullen misschien nog niet op korte termijn plaats kunnen vinden. Toch wil ik graag nu deze veiling doen.

  • Omdat ik al dat videobellen zat ben en zin heb in de tijd dat we elkaar weer persoonlijk kunnen ontmoeten.
  • Omdat ik geloof dat die tijd zeker weer komt.
  • Omdat het me helpt om vast toffe plannen te hebben voor die tijd.

Kijk snel of er wat voor je bij zit en laat je bod achter!

Hoe het werkt:

Hieronder zie je de zes items inclusief de data waarop je kunt bieden. Klik door voor omschrijvingen. Bieden doe je door onder aan de itempagina in het reactievak je naam, e-mailadres en bod in te vullen (je e-mail blijft geheim). Je kunt ook bieden via Facebook, persoonlijk of via mail; ik breng alle biedingen samen op deze site. Als je aan het eind van de periode de hoogste bieder bent, stuur ik je een mail met meer info en betalingsopties. Je betaalt de veiling zo snel mogelijk, ook als de daadwerkelijke afspraak voor later gepland wordt.